Workshop Merkcreatie Inleiding Intellectuele Eigendom

Begin je merk goed en schrijf je nu in - nog enkele plaatsen beschikbaar!

Kasteel Heeswijk workshop CenterTone Na succesvolle try-outs nu in Kasteel Heeswijk
 
Naast het geven van advies over het gehele Intellectuele Eigendom en de registratie hiervoor verzorgt Center Tone Consultancy ook workshops en seminars. De workshop Merkcreatie Intellectuele Eigendom bestaat uit twee blokken van 2 uur. Een theorie en een praktijk gedeelte. In het theoriegedeelte maakt u kennis met het Intellectuele Eigendom gevolgd door verschillende rechten en wetten die een rol spelen bij het maken van merken. In het praktijk gedeelte gaat u aan de slag met het maken van merken en leert u hoe u de waarde van merken kunt verhogen door de theorie direct in de praktijk toe te passen. Na de workshop is er nog gelegenheid om met medecursisten na te praten.
 
Welke onderwerpen worden behandeld in de Workshop Merkcreatie Inleiding Intellectuele Eigendom
o      Kennismaking Center Tone - logo – naam – associaties
o      Intellectuele Eigendom – een uitleg van de rechten
o      Handelsnaamrecht – auteursrecht – merkenrecht
o      Wat is een merk?
o      Functie van een merk
o      Merk typen - voorbeelden
o      Beschrijvende namen geen merk – voorbeelden
o      Associaties
o      Maak sterke merken - meest gebruikte woorden in merken
o      Merk verhoogt waarde
o      Zelf merken maken
 
Voor wie?
De workshops en seminars verzorgen wij voor een ieder die meer inhoudelijk willen weten over het Intellectuele Eigendom, zodat er bijvoorbeeld sterke merken kunnen worden gecreëerd, of merken die niet door het register worden geweigerd. Naast theorie besteden wij veel aandacht aan oefeningen in de praktijk. 
 
Docent
De workshops en seminars worden gegeven door Jacqueline van der Sluis BComm MBM, European Trademark and Design attorney met meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied.Zij is erkend lid van diverse vakverenigingen waaronder de vakvereniging bmm.
 
Bewijs van deelname
Na het volgen van de workshop ontvangt u een bewijs van deelname.
 
Locatie, datum en tijd
Locatie: Kasteel Heeswijk te Kasteel 4, 5473 VA  Heeswijk-Dinther
Datum: nader te bepalen
Tijd: 9.00 – 13.00 uur / 14.15 – 17.15 uur - Netwerkborrel 17.15 - 18.00 uur
Inbegrepen: hand-outs van de workshop,  gratis parkeren, uitgebreide lunch, hapje en drankjes, netwerken en borrelen na de opleiding.
 
Tarief
De workshop vertegenwoordigd een waarde van € 795,- excl. BTW.
 
Geïnteresseerd en aanmelding?
Niet inbegrepen in het workshop tarief, maar er is een mogelijkheid om te overnachten of een aanvullend weekend arrangement te boeken. Vraag dit na bij ons secretariaat.

Voor meer informatie kunt u bellen met ons secretariaat 085-3305110 of een e-mail zenden naar secretariaat@merkenregistratie.nl. Tevens kunt u zich bij het secretariaat aanmelden door bijgevoegd inschrijfformulier door te zenden.Download het inschrijfformulier hier