Merk registreren ™ ®
   
Overige registraties
Persoonlijk advies
076 514 84 03
 

Vakverenigingen

Benelux, Europese en Internationale vakvereniging

Benelux vakvereniging


BMM

Benelux vereniging voor Merken- en Modellenrecht
Het BMM is een beroepsvereniging voor juridische specialisten. De leden zijn werkzaam op het gebied van het Intellectuele Eigendom zoals een gemachtigde bij een merkenbureau. En zijn gespecialiseerd in het registreren van Benelux merken, modellen en de wetgeving hieromtrent. De vereniging stimuleert en waarborgt de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden waardoor u verzekerd bent van deskundig advies en begeleiding bij de registratie, bescherming van merken en modellen, onderhandelingen en eventuele conflicten.

Het secretariaat van het BMM is gevestigd in Wijk bij Duurstede, Nederland.
 

Europese vakvereniging


ECTA

European Communities Trade mark Association
Het ECTA is een beroepsvereniging voor juridische specialisten. De leden zijn werkzaam op het gebied van het Intellectuele eigendom. Er bevinden zich leden over de gehele wereld en zijn gespecialiseerd in het registreren van Gemeenschapsmerken, EU-merken en de wetgeving hieromtrent.
Het ECTA waarborgt de kwaliteit van haar leden door haar continue proces van werk en voorlichting omtrent Harmonisatie van de nationale wetgeving van de aangesloten EU-landen, wetgeving omtrent Gemeenschapsmerken en modellen, haar samenwerking met het Europees merkenregister (EUIPO), het international merkenregister (WIPO) en de Europese Commissie.

Het secretariaat van het ECTA is gevestigd in Brussel, België.
 

Internationale vakvereniging


INTA

International Trade mark Association
Het INTA is een beroepsvereniging voor juridische specialisten. De leden zijn werkzaam op het gebied van het Intellectuele Eigendom maar kunnen ook merkeigenaren of academici zijn. En zijn gespecialiseerd in het registreren van merken en modellen internationaal en de wetgeving in de nationale landen.

Het hoofdkantoor van het INTA is gevestigd in New York de Verenigde Staten, maar heeft ook kantoren in Brussel, Shanghai en Washington DC.