Registratiepakket merken va € 1080,- | Internationaal


Welke diensten ontvang ik bij keuze van dit pakket?

 • Analyseren aanvraag

  Alvorens over te gaan tot de behandeling van uw aanvraag controleren wij uw gegevens en zal één van onze merkenadviseurs contact met u opnemen om alles met u door te nemen.
 • Classificatie

  Een merk wordt aangevraagd in één of meer klassen. Voordat een onderzoek of een aanvraag kan plaatsvinden moeten uw producten en/of diensten eerst onderverdeeld worden in klassen. Er zijn 45 klassen. Iedere klasse vertegenwoordigt een groep van producten of diensten. Aan de hand van uw product of dienst vindt er een indeling plaats. Gemiddeld is dit 3 klassen per aanvraag. Onze juristen verzorgen deze classificatie voor u.
 • Analyseren merk

  Alvorens verder te gaan met de procedure analyseren wij of aan alle voorwaarden is voldaan om voor merkenregistratie in aanmerking te komen. Zo bekijken wij of uw merk voldoende onderscheidend vermogen bezit. 
 • Aanvraag onderzoek (optioneel)

  Bij een naamsonderzoek raadplegen wij de merken databanken in de betreffende regio om te bepalen of uw merk visueel, fonetisch of conceptuele gelijkenis vertoont met reeds eerder aangevraagde merken. Met de resultaten van dit onderzoek kan bepaald worden of uw merk nog beschikbaar is en of dit geen conflict oplevert met andere merkhouders. Daar er al duizenden merken geregistreerd zijn is het van essentieel belang de risico's te kennen die uw merkaanvraag met zich mee kan brengen.
 • Advies onderzoek (optioneel)

  Wij begeleiden en adviseren u bij de stap naar merkenregistratie.
 • Merkaanvraag

  Als is gebleken dat u een goed merk heeft ontwikkeld, ontvangt u van ons het voorstel met de gegevens van uw merk en de omschrijving van producten en/of diensten die voor uw merk van toepassing (kunnen) zijn. Na uw goekeuring hierop, zullen wij uw merk indienen. Na indiening ontvangt u hiervan nog een bevestiging met daarin het depotnummer en zullen wij de Wereld woordmerkbewaking (1e jaar gratis) voor u opstarten.
 • Bewaken publicatieperiode

  Uw merk moet verplicht worden gepubliceerd voordat uw merk kan worden ingeschreven. Wij bewaken de publicatie periode voor u (afhankelijk van het land ongv. 1-6 maanden). Eventuele bezwaren worden door ons ontvangen, geanalyseerd en met u met besproken.
 • Bewijs van inschrijving

  Nadat aan alle voorwaarden is voldaan wordt het merk ingeschreven in het Merkenregister en zorgen wij ervoor dat u een bewijs van inschrijving ontvangt.
 • Signalering verlenging

  Wij nemen uw merk op in onze database zodat wij u na 10 jaar tijdig kunnen informeren over de mogelijkheden van verlenging.
 • Meerprijs
  Voordat u met de Internationale merk registratie kunt starten is een basis registratie Benelux verplicht. Heeft u deze niet dan zullen wij deze vooraf voor u aanvragen (€ 895,-). Heeft u wel een Basis registratie dan kunt u het nummer invullen bij de aanvraag en kost u dit niets extra.

  Benelux registratie € 895,- (3 klassen)
  WIPO Extra klasse, per land vanaf € 100,-
  Toevoeging logo € 465,-
  Spoedbehandeling € 258,- 

  Voor aanvullende tarieven Nationale registraties verwijzen wij u naar onze Algemene voorwaarden.
 • Betalingsmogelijkheden
  Factuur en overmaken
 • Opmerkingen
  Aanvullend tarief is vanaf € 325,- per land. De exacte tarieven staan achter de landen aangegeven bij het keuze menu van de aanvraag. U kunt daarbij zelf een berekening maken hoeveel het totaal tarief zal zijn voordat u uw akkoord geeft.


« Terug naar overzicht pakketten