Merk registreren ™ ®
   
Workshop Merkcreatie
Overige registraties
Persoonlijk advies
076 514 84 03
 

Onderwijs

Center Tone Consultancy erkend leerbedrijf

Jacqueline van der Sluis BComm MBM Merkenregistratie.nl bmm keurmerk ECABO Heesterwood

Kenniscentrum                    

Leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2.10 lid 1. Door deze erkenning is de organisatie bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het Middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor Economisch- Administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Als kenniscentrum ondersteunt zij zowel bedrijfsleven als middelbaar beroepsonderwijs.


Workshops en seminars samenwerking tussen Center Tone Consultancy B.V. en Heesterwood B.V.
Naast het geven van advies over het gehele Intellectuele Eigendom en de registratie hiervoor verzorgen wij workshops en seminars. De workshops en seminars geven wij aan een ieder die meer inhoudelijk willen weten over het Intellectuele Eigendom, zodat er bijvoorbeeld sterke merken kunnen worden gecreëerd, of merken die niet door het register worden geweigerd. Naast theorie besteden wij veel aandacht aan oefeningen in de praktijk.


Meest gevraagde onderwerpen:

-  Sterke merken creëren
-  Beschrijvende namen of sterk merk
-  Stapsgewijs uw merkenportefeuille opbouwen
-  Geef uw merk een nieuw gezicht
-  Introductie Intellectuele Eigendom
-  Versterk je merk, hoe doe je dat?
 
Workshops en seminars kunnen wij op maat voor uw bedrijf maken en kunnen op locatie worden gegeven. Bij Center Tone Consultancy in Berkel en Rodenrijs kunnen er workshops en seminars worden gegeven.
De workshops en seminars worden gegeven door Jacqueline van der Sluis BComm MBM, European Trademark and Design attorney met meer dan 25 jaar evaring op dit gebied.

Wenst u meer informatie over onze workshops en seminars, neemt u dan contact met Jacqueline op:
Jacqueline van der Sluis BComm MBM, European Trademark and Design attorney is erkend lid van het bmm, het ECTA en het INTA.


Workshop Mercreatie Inleiding Intellectuele Eigendom
schrijf je nu in - nog enkele plaatsen beschikbaar!