Niet gemerkt!? Nieuwe vennootschap bij hervorming wetswijziging in België? Niet gemerkt!? Nieuwe vennootschap bij hervorming wetswijziging in België?
10 MEI 2019

Op 1 mei jl. is het vennootschapsrecht in het België van kracht. De vennootschappen worden teruggebracht naar vier, te weten, de maatschap, de coöperatieve vennootschap, de besloten vennootschap en de naamlozen vennootschap. Vanaf 1 januari 2024 zullen de vennootschappen in België waarvan de vorm wordt afgeschaft worden omgezet naar de dichtsbijzijnde vennootschapsvorm.

Als uw vennootschap een nieuwe vorm krijgt denkt u er dan aan om deze vorm bij uw Intellectuele eigendommen aan te passen. Vaak zijn dit zaken die geregeld dienen te worden maar die door de drukte misschien vergeten worden.
 
Denkt u bij de aanpassing van de vennootschapsvorm deze ook door te geven aan het merkenregister. U wilt toch niet dat uw rechten vervallen doordat uw bewijs van inschrijving niet up-to-date is.
 
Als u er voor zorgt dat wij op de hoogte zijn van de aapassing van uw nieuwe vennootschapsvorm... dan zorgen wij er voor dat uw rechten up-to-date en behouden blijven.

Wij maken het u gemakkelijk en nemen de administratieve zorg uit handen. Ga naar de aanvraagpagina en geef uw nieuwe gegevens door. klik hier om het formulier in te vullen.
 
U kunt meer lezen over het nieuwe wetboek van vennootschappen en verenigingen via de volgende link.

Uw rechten… onze zorg!
    
 « Terug stap 1