Niet gemerkt!? Naam- en / of adreswijziging bij overdracht of verhuizing? Niet gemerkt!? Naam- en / of adreswijziging bij overdracht of verhuizing?
07 APR 2019

Wij hebben gemerkt dat door bedrijven vaak wordt vergeten om eventuele naam- en/of adreswijziging door te geven bij een overdracht of verhuizing!
 
Als uw bedrijf naar een nieuwe locatie gaat of als er een overdracht plaatsvindt, brengt dit veel werk met zich mee, dit realiseren wij ons maar al te goed. Vaak zijn er zaken die geregeld dienen te worden maar waar u op dat moment door de drukte misschien geen erg in heeft, dat kan…
 
…maar denkt u, als u gaat verhuizen of als u uw bedrijf of een merk verkoopt wel aan uw verworven rechten? Bij een verhuizing of verkoop dient u de naam of adresgegevens namelijk ook door te geven aan het merkenregister. U wilt toch niet dat uw rechten vervallen doordat uw bewijs van inschrijving niet up-to-date is.
 
Als u er voor zorgt dat wij op de hoogte zijn van uw verhuizing of verkoop. Dan zorgen wij er voor dat uw rechten up-to-date en behouden blijven.

Wij maken het u gemakkelijk en nemen de administratieve zorg uit handen. Ga naar de aanvraagpagina en geef uw nieuwe gegevens door: klik hier.
 
Uw rechten… onze zorg!
    
 « Terug stap 1