GETIPT! Olli en Het Oude Bos De Fantastische Reis van de Geluksbrenger GETIPT! Olli en Het Oude Bos De Fantastische Reis van de Geluksbrenger
03 JAN 2019

In getipt belichten we boeken die interessant zijn op het vakgebied. Dit keer maken we graag een uitzondering, een boek van onze clienten Diederiekje Bok en Hein Mevissen, "Olli en Het Oude Bos De Fantastische Reis van de Geluksbrenger", geschreven door Diederiekje, de illustraties zijn gemaakt door Hein.

Het Oude Bos is speciaal geschreven en uitgegeven voor Sophia & Erasmus MC. De opbrengst van het boek €15 gaat naar het Sophia & Erasmus MC ter bevordering van lezen.

"Vanuit een hoge boom kijkt Olli elke dag of hij zijn beste verre afstandsvriend Ari in de verte ziet. Als Ari zich een paar dagen niet laat zien aan de horizon besluit Olli hem te gaan zoeken. Tussen hen in ligt een groot oud bosm een eindeloze weg en niemandsland. Olli heeft nog nooit zo'n verre reis gemaakt. Alleen met geluk op zak vertrekt hij dapper. Het oude bos heeft bijzondere eigenaardigheden. Het is een hele eigen andere wereld. Alles is er stokoud. Niemand in het bos ontsnapt aan de ouderdom van het oude bos. Het is sprookjesachtig mooi. Maar sprookjes lopen niet altijd goed af denkt Olli. Stevig vasthoudend aan zijn geluk stapt hij door".

Deel 1 van de trilogie, er volgen er meer... blijf op de hoogte via de Ollimania site.

Het boek, hardback / gebonden, is te verkrijgen via Donner in Rotterdam € 18,95 (€ 3,95 verzendkosten die door Donner wordt doorberekend) . Klik hier voor meer informatie.
 « Terug stap 1