GETIPT! Brand expedition een reis langs Europa's meest inspirerende merken GETIPT! Brand expedition een reis langs Europa's meest inspirerende merken
01 DEC 2018

In getipt belichten we boeken die interessant zijn op het vakgebied. Dit keer het boek "Brand expedition een reis langs Europa's meest inspirerende merken", geschreven door Martijn Arets.

Arets schrijft vlot en samen met de korte hoofdstukken zorgt dit ervoor dat het boek snel wegleest. Je leest het niet in één adem uit, maar dat komt vooral doordat je tussendoor met je mobiele telefoon korte video’s van de bezochte bedrijven kunt bekijken. Ontdek zelf hoe de stoere schouders en elegante rondingen van een Mini uitdrukking geven aan je persoonlijkheid, hoe de vijf miljard uur die jaarlijks wereldwijd met Lego gespeeld wordt bijna in gevaar kwam en hoe je als officier verkleed, Kronan fietsen laat produceren. Of hoe drie onervaren tieners in tien jaar tijd een succesvol smoothiemerk op de kaart zetten en waar de miljarden gratis belminuten op Skype hun oorsprong vinden. Dit journaal van een ontdekkingsreiziger is interessant voor iedereen die nieuwsgierig is naar het verhaal achter merken waar we dagelijks mee in aanraking komen. Of ondernemers het boek zullen lezen? Die zijn meestal te druk of te eigenwijs om zich met andermans succes bezig te houden. Dat is maar goed ook en zij kunnen beter direct contact met Arets opnemen om een sessie met hem te beleggen.

Het boek is te verkrijgen via Studystore voor € 19,95. Klik hier voor mer informatie.
 « Terug stap 1