Doe mee en win de DesignEurope Awards 2018 Doe mee en win de DesignEurope Awards 2018
08 APR 2018

De European Union Intellectual Property Office daagt u uit om uw geregistreerd EU- model voor te dragen om in aanmerking te komen voor deze unieke prijs. De prijs zal worden uitgereikt aan het bedrijf of de ontwerper met het best geregistreerde ontwerp. De tweede editie van deze prijs zal worden gehouden in in Warsaw, Polen in november 2018. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

De DesignEuropa Awards kent drie categorieën, te weten: de industry Award voor de grote bedrijven, The Small and Emerging Company Award voor de kleinere bedrijven of bedrijven opgericht na 1 januari 2014 en de  Lifetime Achievement Award voor individuele ontwerpers.

Belangrijke beoordelingspunten:
esthetische waarde en de visuele aantrekkingskracht
aantoonbare invloed op de markt
goede marketing en het beheer van het ontwerp en andere intellectuele eigendomsrechten.

De jury leden zijn afkomstig uit het veld van design, business en intellectuele eigendomsrechten. Leiders op hun vakgebied.
Doe mee en win de DesignEurope Award. Iedereen die een EU-modelregistratie heeft kan meedoen. Wij zouden het leuk vinden als eén van onze cliënten een prijs wint.

Inschrijven kan van nu via het EUIPO https://euipo.europa.eu/ohimportal/en/dea-applications

Heeft u hulp nodig bij het indienen? Belt u gerust met 010-2655335 en vraagt u naar onze juridische afdeling, zij helpen u graag verder.« Terug stap 1