Merk registreren ™ ®
   
Workshop Merkcreatie
Overige registraties
Persoonlijk advies
076 514 84 03
 

Merkenbureau | Over ons

IE-Professionals met meer dan "25" jaar ervaring

De krachten van Center Tone Consultancy worden per direct gebundeld met Merk-Echt

Op 7 juni 2019 feliciteren Patrick Hoefsmit (dga Merk-Echt) en Jacqueline van de Sluis (dga Center Tone) elkaar met de overname van de activiteiten en het personeel van het merkenbureau Center Tone (Berkel en Rodenrijs, Veghel) door Merk-Echt (Breda). Dit betekent dat Merk-Echt de nieuwe gemachtigde zal worden van de cliënten van Center Tone, die middels een nieuwsbrief daarvan op de hoogte worden gesteld.
Lees meer »

Merkenbureau Center Tone Consultancy, ook wel merkenregistratie.nl, is een allround merkenbureau en het grootste online IE-platform van Nederland, dat u kan helpen uw weg te vinden door het labyrint van rechten, wetten, procedures en voorwaarden die nodig zijn om uw Intellectuele Eigendom, waaronder uw merk valt, te beschermen.


Naast het merkrecht kunt u ook terecht voor alle overige Intellectuele Eigendomsrechten, zoals de rechten op uw tekeningen en modellen, domeinnamen, handelsnamen, slagzinnen, of het octrooirecht. Maar u kunt ook bij ons terecht voor merk creatie, merk onderzoek, merkbewaking of de verkoop van bijvoorbeeld merken en domeinnamen.

Bekijk de onderstaande film en maak kennis met uw Center Tone Team


Bedrijfsoptimalisatie - Hoe kan ik de waarde van mijn merk verhogen? ( RTLZ, aflevering 12 )


Door alle ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden in Europa en daarbuiten is de concurrentie de laatste jaren sterk toegenomen. Als gevolg van deze ontwikkelingen zijn er ook meer wettelijke beperkingen gekomen. Hierdoor is het steeds ingewikkelder geworden een origineel merk te creëren, te registreren en te beschermen. Voor een onderneming is het onontbeerlijk bewust te zijn van de rechten en risico’s die merkenregistratie met zich meebrengt.

Merkenregistratie onderdeel van ons merkenbureau is een "vak apart", het is daarom verstandig u op dit gebied door een specialist te laten adviseren en begeleiden. Uw Intellectuele Eigendom kan bijvoorbeeld onder verschillende rechten bescherming genieten. Om te bepalen wat voor u de juiste beschermingsvormen zijn kunnen wij aan u een vrijblijvend advies uitbrengen. Wij hebben in de loop der jaren een reeks van gespecialiseerde opleidingen genoten, werkervaring opgedaan en uitstekende nationale en internationale contacten gelegd met andere merkenbureaus op het gebied van het Intellectuele Eigendom en zijn daardoor in staat u van een uitstekend en professioneel advies te voorzien.

Wij zijn werkzaam vanaf 1992.

Wat doen wij voor u?
De bescherming van Intellectueel Eigendom is maatwerk. Geen enkel merk, model of auteursrecht mag hetzelfde zijn. Het is daarom verstandig u hierin door ons merkenbureau te laten bijstaan. Wij zullen u een vrijblijvend advies uitbrengen. En nemen alle werkzaamheden, waar nodig, direct uit handen.

Onze specialisten zijn Benelux en/of Europees merk gemachtigde en modellen gemachtigde, juristen, advocaten, maar bovenal mensen met plezier in hun werk en hebben in de loop der jaren uitstekende werkervaring opgedaan in binnen en buitenland en contacten gelegd met net dat merkenregister of die ene collega om u van het beste advies te voorzien en uw merknaam of ander Intellectuele Eigendom, waar dan ook ter wereld, voor u te claimen.


De eerste stap naar… de combinatie van uw rechten, de kracht van uw bescherming. Zorg ervoor dat uw idee of uw merk niet kan worden gestolen…
De dichter Lucebert zei eens “Alles van waarde is weerloos”. Wij zeggen “neem de stap…” Center Tone Consultancy zorgt ervoor dat uw waarde wordt beschermd en zijn waarde ook behoudt!

Heeft u vragen of hulp nodig belt u ons dan op 076 514 84 03