Merk registreren ™ ®
   
Merken en domeinnamen
Offerte aanvragen
Persoonlijk advies
085 330 51 10
 

Makelaardij

Advies, beheer en bemiddeling bij de in- en doorverkoop van merken en domeinnamen

Merken te koop Waarom koop en verkoop van merken en domeinnaam? In het Benelux merkenregister zijn nu al meer dan 1.000.000 merken gedeponeerd. Over de gehele wereld raken de registers steeds voller met geregistreerde merken. Er zijn merken die intensief gebruikt worden, maar er zijn ook merken die na verloop van tijd niet meer gebruikt worden. Om tot een goed geregistreerd merk te komen gaat er vaak een lange procedure vooraf. Er is veel tijd gestoken in dit merk. Alhoewel het niet meer wordt gebruikt behoudt deze investering toch zijn waarde.

Daar het steeds moeilijker wordt om een goed en uniek merk te registreren, kan het ook interessant zijn om een reeds bestaand merk over te nemen, vaak met een daarbij behorende domeinnaam (en).

Het voordeel hiervan is dat het bedrijf per direct het merk kan overnemen, geen onderzoek meer hoeft te doen en er geen bezwaren meer zullen volgen tegen het gebruik van het merk.

Makelaardij van CTC is de tussenpersoon/intermediair voor de koop en verkoop van merken en domeinnamen of het gehele IE.

Bent u geïnteresseerd om een merk en/of domeinnaam te kopen dan kunt u dat aan ons doorgeven. Wij geven u meer informatie en bemiddelen bij de koop van het merk en/of de domeinnaam. Komt u tot overeenstemming met de verkoper dan zorgen wij voor de overdracht van het merk en/of de domeinnaam en de administratieve afhandeling in het register.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van uw merk en/of domeinnaam dan kunt u dat aan ons doorgeven. Wij geven u meer informatie en spreken de mogelijkheden met u door en bemiddelen bij de verkoop. Dient zich een koper aan dan adviseren en assisteren wij u bij de verkoop. Komt u tot een overeenstemming met de koper dan zorgen wij voor de overdracht van het merk of de domeinnaam en de administratieve afhandeling in het register.

Klik hier voor onze meest recente producten.

Kies hier uw pakket: