Goudsmit Chapeau!

Interview

Center Tone Award 2006 J. Goudsmit Joël Goudsmit die als eerste jonge ondernemer de prijs de ‘Chapeau!’ in de wacht sleepte, is daar heel erg trots op. Een jonge ondernemer die op 17-jarige leeftijd begon met zijn onderneming Club Judge, die momenteel uitgegroeid is tot het meest succesvolle uitgaansplatform ter wereld.
 
Hij zegt daar zelf over: ‘Elk jaar groei je en word je verstandiger, je leert van je fouten en alles gaat steeds beter. Je gaat ook steeds professioneler te werk’.
 
Toen Goudsmit op deze jonge leeftijd de markt op ging, heeft hij zichzelf goed ontwikkeld. Goudsmit heeft de eerste paar jaren veel van zichzelf geleerd, uiteraard ook veel van zijn eigen fouten. Vanaf de start moest hij veel regelen, zoals: de inschrijving bij de KvK, de boekhouding op orde houden, de facturering verzorgen, advertenties regelen, enzovoort. Met dat alles zijn ook veel kosten verbonden en dat moet een startende ondernemer allemaal heel goed in de gaten houden.
 
“Het vertrouwen in het merk Club Judge is altijd aanwezig geweest”,  geeft Goudsmit aan. Hij vond het erg belangrijk om zo een sterke en mooie merknaam te beschermen, en deponeerde het via Center Tone Consultancy bij het Benelux merkenregister. Hiermee wilde hij voorkomen datiemand anders ervandoor ging met de merknaam Club Judge.
 
De prijs De ‘Chapeau!’
De ‘Chapeau!’ herinnert Goudsmit elke keer weer aan het feit dat hij heel jong was toen hij begon met ondernemen. Daarom staat de ‘Chapeau!’ altijd nog op een mooi plekje op zijn bureau.
 
Geïnterviewde: Joël Goudsmit, clubjudge.com

Met dank aan Prasant Ramkisoen, die het interview heeft afgenomen.
Met dank aan Artihove artihove.nl welke het beeldje heeft geleverd.
© 2014 Chapeau! Kunstenaar Rob Verhoeven.