Merk registreren ™ ®
   
Overige registraties
Helpdesk
085 330 51 10
 

Downloads

merkenregistratie App

merkenreg app Als je bij wilt blijven met het laatste nieuws over Intellectuele Eigendom, F.A.Q. wilt nalezen, direct wilt registreren vanaf je Iphone of Ipad of een directe verbinding wilt hebben met de helpdesk van Merkenregistratie.nl dan is deze APP echt iets voor jou.

Merkenregistratie.nl - de eerste stap naar…Het laatste nieuws. Wat speelt er zich af in de wereld van de intellectuele eigendommen? De eerste stap naar… de combinatie van uw rechten, de kracht van uw bescherming. Zorg ervoor dat uw idee of uw merk niet kan worden gestolen…  De bescherming van Intellectueel Eigendom is maatwerk met deze APP zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Download hier uw merkenregistratie App.

      Aanstellen gemachtigde VOLMACHT / POWER OF ATTORNEY

Download de volmacht/Power of Attorney hierWorkshop Merkcreatie Inleiding Intellectuele Eigendom


Schrijf je nu in - nog enkele plaatsen beschikbaar.


Download het inschrijfformulier hierTest startende ondernemers

Merkenregistratie.nl heeft voor de startende ondernemer een test ontwikkeld. Maar bent u al langer ondernemer dan kunt u ook gebruik maken van deze test. Deze test helpt uw bedrijf “kaper-proof” te maken. Het continue veranderende ondernemingsklimaat heeft gevolgen voor de startende ondernemer en brengen vaak nogal wat onduidelijkheden met zich mee. Daarom is het belangrijk dat uw bedrijf van begin af aan goed beschermd is en direct herkenbaar voor het publiek.

Download Test startende ondernemersUniek Membership verhoogt de waarde van uw merk

U heeft uw merk(en) geregistreerd in het Benelux merkenregister, het EU merkenregister of de Internationale merkenregisters. Het is daarom vanaf moment van registratie van belang dat u uw rechten behoud door deze te laten bewaken, dit verhoogt de waarde van uw merk. Uw merk moet exclusief en vanu blijvenDe registers controleren namelijk niet of een nieuwe merkinschrijving teveel op uw merk lijkt. U zult zelf aan moeten geven dat u bezwaar heeft tegen deze inschrijving en het misbruik van uw merk. Er zijn wellicht nu al nieuwe depots die inbreuk maken op uw merk! Of worden er al producten nagemaakt en op de markt gebracht?
Profiteer nu van de instaptarieven

Download membership merk opdrachtformulierKopieer hier uw Protected By sticker voor op uw eigen website:
Symbolen Intellectuele Eigendomsrechten:

Kopieer hier de symbool TM "  ™   " of (snel toets "Ctrl" en "Alt" en "t" )
Kopieer hier de omcirkelde R "  ®   " of (snel toets "Ctrl" en "Alt" en "r" )
Kopieer hier de omcirkelde C "  ©   " of (snel toets "Ctrl" en "Alt" en "c" )
Kopieer hier de omcirkelde D "    " of ( type "24B9" dan toets "Alt" en "+" en "x" )