Merk registreren ™ ®
   
Overige registraties
Persoonlijk advies
085 330 51 10
 

Beheer

Beheer van uw merkenportefeuille is belangrijk voor de waarde van uw merken

Beheer Intellectuele Eigendom, beheer van uw merkenportefeuille is belangrijk voor de waarde van uw merken Veel bedrijven besteden het beheer van de merkenportefeuille uit en dat is niet voor niets. Het Intellectuele Eigendom heeft een waarde en deze waarde moet behouden blijven en groeien. Onze adviseurs bewaken en beheren uw merken, tekeningen, modellen, octrooien en ondersteunen u met advies waar nodig. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het uitstippelen van een optimale strategie.

De waarde van uw merk?

Merken zijn de herkenning van uw producten en/of diensten en vertegenwoordigen een economische waarde. Merken verschijnen op de balans van uw onderneming. Door allerlei factoren binnen en buiten uw bedrijf kan een merk vervuilen. Dit kan door verkeerd gebruik van het merk, door slordigheid, gebrek aan tijd of kennis. Een juist merkenbeleid vraagt vooral om discipline van u en uw medewerkers. Zo kunt u uw merk tot een succes maken maar andere gebruikers kunnen dit soms ongewild afbreken.

Bij het uitstippelen van een strategie, een overname of verkoop is het nodig te weten welke waarde uw merken vertegenwoordigen. Maar ook bij een merkinbreuk is het prettig te weten welke schade u kunt oplopen.

Beheer van uw merkenportefeuille is belangrijk om al uw Intellectuele Eigendomszaken up-to-date te houden, om deze zo goed mogelijk te beschermen en tijdig te verlengen. Beheer en de waardebepaling van uw merken, maar ook van bijvoorbeeld uw domeinnamen is maatwerk en wilt u daarom het beheer uitbesteden of een waardebepaling laten uitvoeren neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. 

Kies hier uw pakket: